Brygghuset

Brygghuset

Husvärden

Brygghuset is a new office building at Lindholmen with a unique design in glass and metal. It becomes the final piece of office buildings along the quay of Lundbystrand.

All the houses along the dock are meant to have a kinship with each other, and Brygghuset is meant to bring something extra. The house is the last to be built along the dock and the location sits at the end of the bridge and right by the small plaza.

Instead of using concrete, brick or plaster, as in the neighboring houses, the house has a glass and metal facade. The metal forms a strict grid pattern around the windows and give a distinct relief to the facade.

The interior is designed for both open plan office as well as offices and the view towards the surroundings and the water is magnificent because the windows almost span from floor to ceiling.

Peter Erséus, Erséus Arkitekter

Request a meeting with the developer: Husvärden

Brygghuset